El BdC planteja que l'eslogan del Congrés siga BLOC 2.0

Els membres del corrent d'opinió en constitució Bloc de Convergència Valencianista en la seua línia de fer aportacions en positiu al projecte del BLOC han plantejat una opció per a l'eslogan del pròxim Congrés del BLOC. El seu plantejament seria que el nucli central de la imatge del Congrés fora el concepte BLOC 2.0 D'un costat ens permet integrar el misatge del BLOC en un entorn tecnològic. La tecnologia és la metàfora perfecta de la modernització organitzativa proposada. Associar la imatge del BLOC a la modernitat tecnològica és una jugada perfecta. Però hi ha més.
Web 2.0 és un nou concepte d'interacció virtual. Com un nou concepte de fer política necessitem. El valor afegit d'un competidor de mercat situat fora de les posicions de lider i seguidor del líder ha de ser la innovació i la versatilitat. Bloc 2.0 ens associa a la nova manera de treballar en xarxa, amb centres multilocalitzats i un cervell central comú peró compartit. La wikipedia en política. És la millor manera de concebre el BLOC. Necessitem aprofitar al màxim les noves tecnologies per facilitar la comunicació interna i externa. Hi ha mètodes de notorietat suficients. Però hi ha més.
Bloc 2.0 seria la segona versió actualitzada de BLOC 1.0; la primera versió de finals del 90. Ara presentem una nova versió del BLOC. El mateix programa amb moltes més prestacions. L'actualització de versions és la mefàfora perfecta de la renovació del misatge del BLOC. Però hi ha més. 
Des del punt de vista del significant estricte BLOC 2.0 és el BLOC dels 20.. (2003, 2007, 2008..) Implica el BLOC del segle XXI.
Implicar-te dins d'un camp lèxic informàtic implica també adreçar-te a una determinada generació que entén el misatge. És la generació dels trenta-i-tots els que ha d'assumir responsabilitats. No es tracta de deixar fora a ningú però les altres generacions han tingut totes el seu moment i és el moment que una nova generació  BLOC assumisca la responsabilitat. 
Bloc 2.0 és curt i urgent. És ràpid. És un colp d'ull. Ataca l'inconscient sense haver de racionalitzar conceptes BLOC 2.0 deixa una petjada emocional que dura en el subconscient impactant a dins sense adonar-te.
Per alguns, el seu punt feble podria ser que no apareix res "valencià". Des del BdC considerem que estem en un moment polític on cal fixar l'atenció en l'organització i no tant a determinats conceptes molt repetits. Cal variar els conceptes però això passa com les adaptacions genètiques -costen generaicons i generacions-. El més urgent és variar l'organització i la seua manera de funcionar. Bloc 2.0 focalitza tota l'atenció en el Bloc com a proposta política concreta institucional i organitzada. 
La part més fàcil seria la gràfica. el camp iconogràfia de l'entorn web 2.0, internet, tecnologia, messenger,..... eixe camp visual (gràfic) dona per a una meravellosa campanya publicitària de banner, flyers, tanques... etc....Puc fer, fins i tot, propostes de imatge de campanya amb el color taronja... Ne tinc un fum d'idees però ja no m'agrada tirar hores. Si algú les vol que les demane. Si de cas faré alguna cosa per a Espai Taronja per a divertir-me.

En definitiva Bloc 2.0 representa perfectament els tres misatges bàsics: refundació/regeneració, relació amb el poble que vols representar, modernització organitzativa.

Comentaris

Anònim ha dit…
Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!