Membres del BdC demanen que el Congrés del BLOC "ens acoste a la gent"

Els membres del Bloc de Convergència Valencianista en la Comissió Organitzadora del Congrés del BLOC han fet arribar les seues propostes amb la finalitat "d'acostar-nos més a la gent".
Així s'han fet arribar propostes com ara incloure el terme valencià o valencianista dins de l'eslògan del Congrés. Recordem que el BdC sempre ha fet servir la marca valencianista entenent que fa que més gent puga convergir a les propostes del BLOC a diferència de "nacionalista".
Respecte a la imatge; per als convergent el color del BLOC hauria de ser el taronja, el mateix del 2003.El taronja és el color de la transició i del canvi. Taronja és la unió del groc i el roig, els colors de la senyera. Taronja és el producte més típic de la Comunitat Valenciana i la seua marca més internacional. Taronja és un color que resulta identificatiu de “valencianisme” després del seu ús per Pamesa i València CF. El taronja permet una combinació perfecta amb el blau, el color de la serenitat i la profunditat, el color del mar mediterrani.
Els convergents presents a la COC han demanat que la senyera oficial de la Comunitat Valenciana presidisca el Congrés i que l'Himne Oficial de la Comunitat Valenciana sone per a cloure'l juntament amb les músiques i símbols tradicionals del moviment valencianista d'arrel fusteriana.
També des de les files del BdC s'ha proposta l'edició bilingüe d'alguns documents i projecció externa del Congrés per facilitar la lectura i comprensió dels missatges del BLOC pel màxim de gent possible.

Comentaris

TONI PITARCH ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
TONI PITARCH ha dit…
Només vull felicitar-vos per alguns punts molt clars: hem de pensar, seriosament, en presentar-nos a les properes eleccions en solitari si volem ser un partit seriós i, per suposat, aglutinar tot el valencianisme dispers en un procés de convergència cap a sectors més a l'esquerra i/o més a la dreta però sense renunciar, mai, a fer del BLOC l'eix de l'únic valencianisme possible a casa nostra.
Secretari Local de Vila-real.-